Junnujen potkunyrkkeily

on 7-13-vuotiaille ja on monipuolinen ja eri ominaisuuksia kehittävä ja turvallinen liikuntamuoto.

Harjoitukset sisältävät kehoa monipuolisesti rasittavia harjoitteita, jotka vahvistavavat samanaikaisesti hapenottokykyä ja lihaksistoa.

Harjoitukset tarjoavat potkunyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Potkunyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita ja nopeita.

Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli harjoitusten ohjelmassa. Harjoittelijoille on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoituksissa opetellaan fyysisien taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä, itsehillintää ja ryhmässä toimimista.

Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Hauskoja harjoituksia rennolla mielellä ja iloisella asenteella!

Perusursseja järjestetään paristi vuodessa. Peruskursseilla aikaisempaa pohjaa kamppailulajeista ei tarvitse olla.

Treeneihin mukaan tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet, pienen jalkapyyhkeen jalkojen pesua varten (treenaaminen tapahtuu paljain varpain), vesipullon ja reipasta mieltä! Muut varusteet saa alkuun lainaksi salilta.

Ikäraja 7-13 vuotta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

ohjaajilta nku.fi