Kuntopotkunyrkkeily

on tehokasta ja monipuolista liikuntaa. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti koko kehon lihaksistoa, aerobista kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota.

Kuntopotkunyrkkeily onkin 100 % kuntoilua eikä se sisällä ottelua, kontakteja tai kamppailua, joten harjoitteleminen on turvallista. Harjoituksissa ei myöskään tähdätä ottelemiseen, vaan fyysisen kunnon kehittämiseen. Kuntopotkunyrkkeilyssä opit potkunyrkkeilylle ominaiset lyönnit, potkut, torjunnat ja liikkumisen. Kuntopotkunyrkk eily on potkunyrkkeilyn harjoitteiden soveltamista kuntoilumuotoon (liikkumista, torjuntoja, väistöjä, lyönti-ja potkuyhdistelmiä).

Harjoitteleminen ei vaadi aikaisempaa osaamista potkunyrkkeilystä. Varusteiksi sopii sisäliikuntavaatetus ja nyrkkeilyhanskat. Mukaan tarvitset myös jalkapyyhkeen, koska jalat tulee aina pestä ennen harjoituksia. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Salillamme on käytettävissä / lainattavissa erikokoisia nyrkkeilyhanskoja, mutta omat nyrkkeilyhanskat on hyödyllistä hankkia hygienian vuoksi. Harjoitukset tapahtuvat parin kanssa pistareihin, mitseihin tai potkutyynyihin.

Kuntopotkunyrkkeilyssä tyrmätään vastustajan sijaan kaloreita ja harjoittelu onkin hyvin tehokasta. Kuntopotkunyrkkeilyn aloittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kamppailu- tai taistelulajeista saatikka peruskurssia. Mukaan saa tulla koska tahansa!

Harjoitukset soveltuvatkin sekä vasta-alkajalle että kokeneemmallekin konkarille.

Kuntopotkunyrkkeilyn harjoitteleminen on monipuolista, tehokasta, hauskaa ja sopii sekä naisille, että miehille kunnosta yms. vastaavista seikoista riippumatta.

Kuntotreeneissä et sitoudu mihinkään. Käydä saat säännöllisesti tai silloin tällöin, ihan kuinka itse haluat. Maksaa voi joko kertamaksulla, 10x kortilla tai kuukausimaksulla (1kk/3kk/6kk/12kk)

Lisätietoja

ohjaajilta >