Pieni hetki...

KAMPPAILUKERHO

KAMPPAILUKERHO

KAMPPAILUKERHO

Kamppailukerho on 5-7v tarkoitettu liikuntakerho, jossa lapset tutustuvat kamppailu-urheiluun.

Ideana on leikkien ja pelien avulla tehdä tasapaino-, koordinaatio- sekä nopeusharjoitteita. Harjoitteet kehittävät monipuolisesti lapsen liikunnallisia taitoja. Lapsen yksilöllinen kehitys liikunnassa huomioidaan. Kaikki tapahtuu leikkien kautta.

Harjoituksista opettelemme matto- ja pystykamppailun perusteita leikkien lomassa. Kamppailuharjoittelu on turvallista ja sillä pyritään myös kokonaisvaltaiseen kehonhallinnan kehittämiseen. Kamppailukerhossa ei kilpailla eikä otella toisia vastaan. Harjoittelemme ryhmässä toimimista sekä sääntöjen noudattamista. Opettelemme harjoittelemaan erilaisten kavereiden kanssa ja kunnioittamaan harjoituskaveria. Täällä kaikki treenaa ja kukaan ei joudu vilttiketjuun :)

Harjoittelu tapahtuu sisäliikuntavarustuksessa ja paljain jaloin. Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo ja harjoitusjuomaksi suositaan vettä.

Aika sunnuntaisin klo 15.00-15.45.

Hinta 4€/kerta tai 10 x 38€.

Tervetuloa, aina mahtuu mukaan!!

 

Leave a Reply

<div class="alert alert-danger must-log-in">Sinun täytyy <a href="http://www.nku.fi/new/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.nku.fi%2Fnew%2Flasten-temppukerho%2F">kirjautua sisään</a> kommentoidaksesi.</div>