Aikataulu

Alta löydät koko salin aikataulun, sekä aiheittain eri lajien aikataulut. Voit myös halutessasi tilata tapahtumat omaan kalenteriisi.

Tilaa lajikohtainen kalenteri

Voit tilata haluamasi lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi.

Alla on muutama eri vaihtoehto tilata tapahtumia itsellesi (katso tarkemmat ohjeet alla olevasta painikkeesta):

1. Voit lisätä laji kalenterin omaan Google / Gmail tilisi kalenteriin, jolloin se ilmaantuu Google kalenteriisi uutena kalenterina. Tällöin voit puhelimesi / muun laitteen kalenterista valita lajin tapahtumat näkyviin.

2. Jos sinulla ei ole Google / Gmail tiliä tai et halua tapahtumia sinne, niin voit tilata kalenterin ICAL-osoitteella omaan laitteeseesi / ohjelmaan. Tällöin saat myös ajantasaiset muutokset omaan kalenteriisi automaattisesti ja tämä ei tarvitse kirjautumista tai Google tiliä.  

3. Voit myös avata julkisen Google kalenterin auki halutessasi sekä kopioida sieltä yksittäisiä tapahtumia omaan Google kalenteriin. Tällöin tapahtuma ei kuitenkaan päivity jatkossa automaattisesti sinun kalenteriin vaan kopioituu sen hetkisillä tiedoilla.

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen