Peruskurssit

Lajien peruskurssit alkavat yleensä syksyisin elo-syyskuussa ja alkuvuodesta tammi-helmikuussa. Peruskurssit on hyvä tapa tutustua eri lajeihin. Tsekkaa alta julkaisut peruskursseihin liittyen sekä tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin peruskursseista!

Osta lisää treeniaikaa

Rekisteröidy ja suorita peruskurssimaksu tästä

Voit suorittaa peruskurssimaksut netissä. Napsauta tästä ja katso tarkemmat ohjeet.

NKU:n kevään 2023 aikuisten peruskurssit

Peruskurssin hinta 120€. Ei ennakkoon ilmoittautumista, saavut vain paikalle.

Yhdellä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla, sunnuntain toiminnallisessa voimaharjoittelussa, torstain liikkuvuusharjoituksessa ja maanantain sekä keskiviikon kuntopotkunyrkkeilyssä.

Mukaan peruskurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta. Peruskurssit kestävät noin 2,5kk (kaksi ilmaista kokeilukertaa).

Maksutavat: Verkkopankit, käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi aka ePassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Mobilepay

Peruskurssimaksun voi maksaa myös WebKulkurissa verkkopankkien maksutavoilla, sekä korttimaksuilla. Katso lisätietoja. Liikuntaeduilla maksaminen suoritetaan salilla.

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivinä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon ja pyyhkeen (jalat tulee pestä ja kuivata ennen treenejä).

Lajitiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nansotalossa lähellä rautatieasemaa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa!

NKU:n 2023 Junnujen thai- ja potkunyrkkeilyn peruskurssi

Junnuille aloitetaan muutaman vuoden tauon jälkeen thai- ja potkunyrkkeilyn peruskurssi Nokialla.

Peruskurssi alkaa maanantaina 6.2.2023 klo 17.15. Ikäraja 7-13v.

Peruskurssin hinta on 45€. Peruskurssilla ei tarvitse olla erityisiä varusteita. Ei ennakkoon ilmoittautumista, riittää kun saapuu paikalle ja mukana on liikuntaan sopivat rennot vaatteet sekä vesipullo.

Katso lisätietoja lajista Junnupotkunyrkkeily sivulla.

Mukaan kurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta.

Peruskurssi kestää noin 2kk ja lapsi voi käydä tutustumaan lajiin kaksi kokeilukertaa ilmaiseksi. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu maksamalla peruskurssin maksun.

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Mobilepay.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nokialla Nansotalossa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa rohkeasti mukaan.

NKU:n 2023 muksujen ja junnujen BJJ-harjoittelu

Muksu ja junnu BJJ:stä ei järjestetä peruskurssia erikseen keväällä. Sen sijaan kaikki uudet (ja vanhat) ovat tervetulleita mukaan harjoitteluryhmiin kevään aikana.

Kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella, tai ohjaajilta paikan päällä.

Treenaaminen tapahtuu maksamalla 6kk treeniaikaa. Muksuilla 65€/kk, Junnuilla 150€/kk.

BJJ Muksut (n. 5-7v)
Harjoitukset keskiviikkoisin 17.15-18.30. Muksuikäiset voivat käydä samalla peruskurssimaksulla myös sunnuntaisin 14.30-15.30 temppukerhossa. Ikärajat eivät ole ehdottomia, myös nuorempia voidaan ottaa mukaan ja myös vanhempia voi harjoitella muksuryhmän puolella.

BJJ Junnut (8-15.v)
Harjoitukset keskiviikkoisin 17.15-18.30, sekä sunnuntaisin 17-18.15. Junnut voivat käydä samalla lukukausimaksulla myös potkunyrkkeilyssä sekä thainyrkkeilyssä peruskurssin suorittamisen jälkeen.

Katso lisätietoja lajista Muksu / Junnu BJJ sivulla.

Lapsi voi käydä tutustumaan lajiin kaksi kokeilukertaa ilmaiseksi. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu maksamalla kulkutagi pantin ja lataamalla 6kk treeniaikaa tagille.

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Mobilepay. Näytä maksukuitti ohjaajalle. Ks. hinnasto.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nokialla Nansotalossa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa mukaan!

Lajiohjaajat

Katso lajiohjaajien esittely ja yhteystiedot tästä