Peruskurssit

Lajien peruskurssit alkavat yleensä syksyisin elo-syyskuussa ja alkuvuodesta tammi-helmikuussa. Peruskurssit on hyvä tapa tutustua eri lajeihin. Tsekkaa alta julkaisut peruskursseihin liittyen sekä tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin peruskursseista!

Osta lisää treeniaikaa

Rekisteröidy ja suorita peruskurssimaksu tästä

Voit suorittaa peruskurssimaksut netissä. Napsauta tästä ja katso tarkemmat ohjeet.

NKU:n syksyn 2023 aikuisten peruskurssit

Suositut Nokian Kamppailu-Urheilijoiden peruskurssit käynnistyvät jälleen syyskuussa! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Peruskursseilla pääset kokeilemaan eri lajeja matalalla kynnyksellä. Peruskurssille ei myöskään tarvitse ilmoittautua etukäteen – riittää kun tulet paikalle!

Peruskurssien hinta 120€. 

Kurssit alkavat seuraavasti:
– Defendo pe 1.9. klo 18.00 (intensiiviperuskurssi)
– Bjj ja lukkopaini su 3.9. klo 13.00
– Taijiquan ti 5.9. klo 17.00
– Kali ti 5.9. klo 18.30
– Potku- ja thainyrkkeily la 9.9. klo 13.00

Yhdellä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla, sunnuntain toiminnallisessa voimaharjoittelussa, torstain liikkuvuusharjoituksessa ja maanantain sekä keskiviikon kuntopotkunyrkkeilyssä.

Mukaan peruskurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta. Peruskurssit kestävät noin 2,5kk (kaksi ilmaista kokeilukertaa). Defendossa intensiiviperuskurssi, jonka jälkeen voit osallistua Defendon jatkoryhmään 3kk.

Maksutavat: Verkkopankit, käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi aka ePassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Mobilepay

Peruskurssimaksun voi maksaa myös WebKulkurissa verkkopankkien maksutavoilla, sekä korttimaksuilla. Katso lisätietoja. Liikuntaeduilla maksaminen suoritetaan salilla, rekisteröidy kuitenkin peruskurssille WebKulkurissa.

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivinä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon ja pyyhkeen (jalat tulee pestä ja kuivata ennen treenejä).

Lajitiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Katso peruskurssien tarkempia tietoja tapahtumat sivulta.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nansotalossa lähellä rautatieasemaa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa!

NKU:n syksyn 2023 muksujen ja junnujen BJJ-harjoittelu

Muksu ja junnu BJJ:stä ei järjestetä peruskurssia erikseen syksyllä. Sen sijaan kaikki uudet (ja vanhat) ovat tervetulleita mukaan harjoitteluryhmiin syksyn aikana.

Kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella, tai ohjaajilta paikan päällä.

Treenaaminen tapahtuu maksamalla 6kk treeniaikaa. Muksuilla 65€/kk, Junnuilla 150€/kk.

BJJ Muksut ja aloittelijat (n. 5-8v sekä aloittavat)
Harjoitukset keskiviikkoisin 17.15-18.30. Muksuikäiset voivat käydä samalla peruskurssimaksulla myös sunnuntaisin 14.30-15.30 temppukerhossa. Ikärajat eivät ole ehdottomia, myös nuorempia voidaan ottaa mukaan ja myös vanhempia voi harjoitella muksuryhmän puolella. Valmentajat katsovat siirron muksuista junnuryhmään.

BJJ Junnut (9-15.v)
Harjoitukset keskiviikkoisin 17.15-18.30, sekä sunnuntaisin 17-18.15. Junnut voivat käydä samalla lukukausimaksulla myös potkunyrkkeilyssä sekä thainyrkkeilyssä peruskurssin suorittamisen jälkeen.

Katso lisätietoja lajista Muksu / Junnu BJJ sivulla.

Lapsi voi käydä tutustumaan lajiin kaksi kokeilukertaa ilmaiseksi. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu maksamalla kulkutagi pantin ja lataamalla 6kk treeniaikaa tagille.

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Mobilepay. Näytä maksukuitti ohjaajalle. Ks. hinnasto.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nokialla Nansotalossa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa mukaan!

Lajiohjaajat

Katso lajiohjaajien esittely ja yhteystiedot tästä