Peruskurssit

Lajien peruskurssit alkavat yleensä syksyisin elo-syyskuussa ja alkuvuodesta tammi-helmikuussa. Peruskurssit on hyvä tapa tutustua eri lajeihin. Tsekkaa alta julkaisut peruskursseihin liittyen sekä tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin peruskursseista!

NKU:n syksyn 2021 aikuisten peruskurssit

Peruskurssin hinta 120€. Ei ennakkoon ilmoittautumista, saavut vain paikalle.

Yhdellä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla, sunnuntain toiminnallisessa voimaharjoittelussa, torstain liikkuvuusharjoituksessa ja maanantain sekä keskiviikon kuntopotkunyrkkeilyssä.

Mukaan peruskurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta. Peruskurssit kestävät noin 2,5kk (kaksi ilmaista kokeilukertaa).

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi aka ePassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Eazybreak, Mobilepay

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivinä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon ja pyyhkeen (jalat tulee pestä ja kuivata ennen treenejä).

Lajitiedustelut:
– Defendo: tuomo.mantyniemi(ät)gmail.com
– Brasilialainen jujutsu / lukkopaini: NKU-Aki(ät)outlook.com
– Potku- & thainyrkkeily: kimmo.ojanpaa(ät)gmail.com
– Kali: antti.mustaniemi(ät)gmail.com
– Taijiquan: nanna.rankila(ät)gmail.com

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nansotalossa lähellä rautatieasemaa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa!

NKU:n syksyn 2021 junnujen peruskurssit

Junnujen peruskurssit alkaa viikolla 36!

Potku- / thainyrkkeilyn harjoitukset ovat
maanantai: 17.15-18.30
perjantai: 17.15-18.30

JunnuBJJ harjoitukset ovat
keskiviikko: 17.15-18.30
sunnuntai: 17.00-18.15

Mukaan tarvitset vain juomapullon, verkkarit/shortsit sekä iloista mieltä. 🙂

Kurssien ikärajat:
Potku- / thainyrkkeily: 7-13v
JunnuBJJ: 8-15v

Kurssien hinta 45€, samalla maksulla voit käydä halutessasi molemmat peruskurssit.

Tervetuloa!

NKU:n syksyn 2021 potku- ja thainyrkkeilyn peruskurssi

NKU:n syksyn 2021 potku- ja thainyrkkeilyn peruskurssi alkaa la 11.9.2021:

Peruskurssin hinta 120€. Ei ennakkoon ilmoittautumista, saavut vain paikalle.

Yhdellä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla, sunnuntain toiminnallisessa voimaharjoittelussa, torstain liikkuvuusharjoituksessa ja maanantain sekä keskiviikon kuntopotkunyrkkeilyssä.

Mukaan peruskurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta.

Peruskurssit kestävät noin 2,5kk (kaksi ilmaista kokeilukertaa).

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi aka ePassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Eazybreak, Mobilepay.

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivinä lauantaina 11.9.2021 klo 13.

Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon ja pyyhkeen (jalat tulee pestä ja kuivata ennen treenejä).

Harjoitukset ovat 2x/vko, keskiviikkona 17.15–18.45 sekä lauantaina 13.00–14.30

Tiedustelut: kimmo.ojanpaa(ät)gmail.com

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nokialla Nansotalossa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa!

NKU:n syksyn 2021 Kalin peruskurssi

Kalin peruskurssi alkaa Nokian Kamppailu-Urheilijoilla tiistaina 7.9.2021 klo 18:30-20:00

Harjoitukset ovat tiistaisin 18:30-20:00 ja perjantaisin 18:30-20:00.

Paikka: Nokian Kamppailu-Urheilijoiden sali, osoitteessa Tanhuankatu 2 (3.krs, käynti radan puolelta).

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivänä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon. Seuralta saa keppejä ja harjoitusveitsiä lainaan.

Peruskurssi kestää noin 2,5kk

Kalin ikäraja on 18 vuotta.

Kurssin hinta on 120€ ja tällä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla ja kuntoryhmissä.

Lajitiedustelut: antti.mustaniemi(ät)gmail.com

Tervetuloa!

***********************

KALI

Kali on filippiiniläinen taistelulaji joka painottuu aseelliseen kamppailuun. Se on puhdas ja vesittämätön taistelutaito jossa ei kilpailla. Maailmalla laji on löytänyt tiensä sekä sotilas- että poliisikäyttöön ja valkokankaille.

Kalin harjoittelu aloitetaan muista kamppailulajeista poiketen aseella eli yleensä kepillä. Veitsellä harjoittelu on myös tärkeässä roolissa ja se antaa lajin harrastajalle hyvät valmiudet puolustautua sitä vastaan. Kun tuntee ja ymmärtää veitsen, niin puolustautuminen sitä vastaan on helpompaa. Tässä on tosin todettava, että aseellisella vastustajalla on etu puolellaan ja pienikin virhe voi koitua kohtalokkaaksi.

Kalin erikoispiirteenä ovat pareittain tehtävät flow-harjoitteet, joiden ansiosta saadaan aikaan nopeasti satoja toistoja. Lajissa on myös vapaaehtoista otteluharjoittelua, eli sparrausta turvavarustein (kypärä, hanskat).

Kali tarjoaa harrastajalleen oivallisen tavan kehittää monipuolisesti tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä ja peruskuntoa. Kehon molempia puolia hyödyntävät ristikkäisliikkeet ja avaavat liikkeet ovat jo itsessään hyvää kehonhuoltoa ja lisäävät liikkuvuutta.

Tule mukaan lajiin joka haastaa ja jossa opit uutta vielä vuosienkin harjoittelun jälkeen !

Lajiohjaajat

Katso lajiohjaajien esittely ja yhteystiedot tästä