Peruskurssit

Lajien peruskurssit alkavat yleensä syksyisin elo-syyskuussa ja alkuvuodesta tammi-helmikuussa. Peruskurssit on hyvä tapa tutustua eri lajeihin. Tsekkaa alta julkaisut peruskursseihin liittyen sekä tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin peruskursseista!

Osta lisää treeniaikaa

Rekisteröidy ja suorita peruskurssimaksu tästä

Voit suorittaa peruskurssimaksut netissä. Napsauta tästä ja katso tarkemmat ohjeet.

NKU:n syksyn 2022 aikuisten peruskurssit

Peruskurssin hinta 120€. Ei ennakkoon ilmoittautumista, saavut vain paikalle.

Yhdellä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla, sunnuntain toiminnallisessa voimaharjoittelussa, torstain liikkuvuusharjoituksessa ja maanantain sekä keskiviikon kuntopotkunyrkkeilyssä.

Mukaan peruskurssille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta. Peruskurssit kestävät noin 2,5kk (kaksi ilmaista kokeilukertaa).

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi aka ePassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Eazybreak, Mobilepay

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivinä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon ja pyyhkeen (jalat tulee pestä ja kuivata ennen treenejä).

Lajitiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nansotalossa lähellä rautatieasemaa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa!

NKU:n syksyn 2022 lasten BJJ peruskurssit

NKU:n Junnu BJJ-peruskurssi alkaa sunnuntaina 4.9.2022 sekä Muksu BJJ maanantaina 5.9.2022.

Peruskurssin hinta on 65€. Peruskurssilla ei tarvitse olla erityisiä varusteita. Ei ennakkoon ilmoittautumista, riittää kun saapuu paikalle ja mukana on liikuntaan sopivat rennot vaatteet sekä vesipullo. Ottakaa paikan päällä yhteys lajin ohjaajaan ennen treenien alkua.

BJJ Muksut (5-7v)
Harjoitukset maanantaisin 17.15-18.15. Muksuryhmäläiset voivat käydä samalla peruskurssimaksulla myös sunnuntaisin 14.30-15.30 temppukerhossa.

BJJ Junnut (8-15.v)
Harjoitukset keskiviikkoisin 17.15-18.30, sekä sunnuntaisin 17-18.15.

Katso lisätietoja lajista Muksu / Junnu BJJ sivulla.

Mukaan kursseille pääsee noin kahden viikon ajan aloituksesta.

Peruskurssit kestävät noin 2,5kk ja lapsi voi käydä tutustumaan lajiin kaksi kokeilukertaa ilmaiseksi. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu maksamalla peruskurssin maksun.

Maksutavat: Käteinen, korttimaksu, tilisiirto, Smartum, Sporttipassi, Edenred Virikeseteli, Tyky-online, Eazybreak, Mobilepay.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Sali sijaitsee Nokialla Nansotalossa. Sisäänkäynti 3. kerroksen tiloihin on radan puolelta (www.nansotalo.fi)

Tervetuloa mukaan!

Lajiohjaajat

Katso lajiohjaajien esittely ja yhteystiedot tästä