Kalin peruskurssi syksy 23

Kalin peruskurssi syksy 23

Ajankohta:
Kalin peruskurssi alkaa 5.9. Klo 18:30-20:00

Harjoitukset ovat tiistaisin ja perjantaisin 18:30-20:00

Paikka: Nokian Kamppailu-Urheilijoiden sali, osoitteessa Tanhuankatu 2 (3.krs, käynti radan puolelta).

Ensimmäiset harjoitukset heti aloituspäivänä. Mukaan tarvitset vain t-paidan, verkkarit tai shortsit sekä juomapullon. Seuralta saa keppejä ja harjoitusveitsiä lainaan.

Peruskurssi kestää noin 2,5kk

Kalin ikäraja on 18 vuotta.

Kurssin hinta on 120e ja tällä maksulla voit halutessasi käydä kaikkien lajien peruskursseilla ja kuntoryhmissä.

Lajitiedustelut: antti.mustaniemi@gmail.com

Tervetuloa!

**********************

KALI

Kali on filippiiniläinen taistelulaji joka painottuu aseelliseen kamppailuun. Se on puhdas ja vesittämätön taistelutaito jossa ei kilpailla. Maailmalla laji on löytänyt tiensä sekä sotilas- että poliisikäyttöön ja valkokankaille.
Kalin harjoittelu aloitetaan muista kamppailulajeista poiketen aseella eli yleensä kepillä. Veitsellä harjoittelu on myös tärkeässä roolissa ja se antaa lajin harrastajalle hyvät valmiudet puolustautua sitä vastaan. Kun tuntee ja ymmärtää veitsen, niin puolustautuminen sitä vastaan on helpompaa. Tässä on tosin todettava, että aseellisella vastustajalla on etu puolellaan ja pienikin virhe voi koitua kohtalokkaaksi.
Kalin erikoispiirteenä ovat pareittain tehtävät flow-harjoitteet, joiden ansiosta saadaan aikaan nopeasti satoja toistoja. Lajissa on myös vapaaehtoista otteluharjoittelua, eli sparrausta turvavarustein (kypärä, hanskat).
Kali tarjoaa harrastajalleen oivallisen tavan kehittää monipuolisesti tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä ja peruskuntoa. Kehon molempia puolia hyödyntävät ristikkäisliikkeet ja avaavat liikkeet lisäävät liikkuvuutta.
Tule mukaan lajiin joka haastaa ja jossa opit uutta vielä vuosienkin harjoittelun jälkeen!