Hinnasto

Maksaessasi harjoitusmaksun maksat rahaa meidän kaikkien yhteiselle tilille. Näillä rahoilla kehitetämme yhteistä toimintaa ja saamme hyötyä sekä iloa meille kaikille.

Aikuiset

 

Peruskurssi 120€
Kertakäynti 8€
10 kerran kortti 65€
1kk 50€
3kk 120€
6kk 210€
12kk 390€

Omatoimitreeni kaverimaksu

5€

 

Kuukausijäsenenä voit osallistua kaikkien lajien harjoituksiin samalla maksulla.

Muksut 4-8v (Muksu BJJ / Temppukerho)

 

Kertakäynti 6€
10 kerran kortti 50€
6kk 65€

 

Kuukausimaksulla muksuikäiset voivat osallistua sekä BJJ-harjoituksiin, että temppukerhoon.

-50 % Sisarusalennus!

Jos perheestä harjoittelee useampi kuin yksi lapsi, muut sisarukset saavat 50% alennuksen.

Junnut 9-15v (Junnu KB / BJJ)

 

Peruskurssi 45€
Kertakäynti 6€
10 kerran kortti 55€
6kk 150€

 

Kuukausimaksulla junnut voivat osallistua sekä BJJ, että KB harjoituksiin. Potkunyrkkeilyyn tulee suorittaa ensin peruskurssi.

-50 % Sisarusalennus!

Jos perheestä harjoittelee useampi kuin yksi lapsi, muut sisarukset saavat 50% alennuksen.

Minulla ei ole kulkutagia, miten sen saa?

Salin ovesta pääsee sisään kulkutagilla, jossa on joko kertakäyntejä maksettuna tai kuukausijäsenyys voimassa. Jotta saat kulkutagin sinulle tai lapsellesi, tulee ensin liittyä jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä rekisteröitymällä Web-Kulkurissa tai täyttämällä salilla aulassa olevan jäsentietokaavakkeen ja palauttamalla sen ohjaajalle / lajivastaavalle. Tämän jälkeen sinulle tehdään kulkutagi, jolla pääset kulkemaan salin ovesta. Tagistä tulee maksaa 10€ pantti, joka palautetaan kun haluat palauttaa tagin.

Kun sinulle on tehty kulkutagi, voit ostaa siihen treeniaikaa normaalisti Web-Kulkurissa tai voit maksaa alla luetelluilla maksutavoilla salilla ottamalla yhteytä ohjaajaan. Huom. Web-Kulkurin kautta voi rekisteröityä jo ennen kulkutagin hankkimista. Tällöin tietosi voidaan yhdistää tagiin suoraan sitä luodessa.

Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin harjoituksiin. Voit siis esimerkiksi kuukausijäsenyydellä osallistua yhdellä maksulla useamman haluamasi lajin harjoituksiin. Salin takaosassa on lisäksi toiminnallinen tila / kuntosali. Kuntosali on jäsenten vapaassa käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Pelkkään kuntosaliinkin pääsee harjoittelemaan kertamaksulla, 10-kerran kortilla tai kuukausimaksuilla, ilman että tarvitsee osallistua kamppailulajeihin.

Meillä voit maksaa harjoitusmaksut useilla eri maksutavoilla: Tilisiirrolla etukäteen (näytä kuitti ohjaajalle), Web-Kulkurissa pankkien verkkomaksuilla, MobilePay, Pivo ja Siirto sovelluksilla, salilla korteilla, liikuntaseteleillä, mobiilisovelluksilla jne. katso eri maksutavat alta. Suosi ensisijaisesti maksamista Web-Kulkurissa. Katso lisätiedot miten ostat lisää treeniaikaa netissä. Tilisiirrolla maksaessa, maksa harjoitusmaksut tilille käyttäen oikeaa viitenumeroa, jonka löydät sivun alalaidasta ja ota kuitti mukaan harjoituksiin. Tilinumero löytyy myös sivun alalaidasta.

Osta lisää treeniaikaa

Napsauta tästä ja osta lisää treeniaikaa!

Voit ostaa lisää treeniaikaa olemassa olevalle kulkutagille, sekä suorittaa peruskurssimaksut netissä. Napsauta ja katso tarkemmat ohjeet.

Kuukausijäsenyys


Kuukausijäsenenä voit osallistua kaikkien lajien harjoituksiin samalla maksulla. Kuukausijäsen voi osallistua myös kaikkien lajien peruskursseille ilman erillistä maksua. Lisäksi seuran jäsenen etuihin kuuluu mahdollisuus käydä salilla omatoimitreenissä ohjattujen treenien ulkopuolella. Kulku salille tapahtuu henkilökohtaisella kulkutagilla ja omatoimitreeneissä voi käydä vuoden jokaisena päivänä klo 6-22. Muista tarkistaa ettei salia varattu ohjattuihin treeneihin. Salin takaosassa on myös toiminnallinen tila / kuntosali. Omatoimitreenaaminen ei saa häiritä ohjattuja harjoituksia.
 

Omatoimitreenit ja kaverit

Seuran jäsen voi tuoda omatoimitreeneihin mukana kaverinkin. Kaverihinta seuran jäsenen seurassa on 5€ / kerta. Ohjattuihin treeneihin kaveri voi osallistua normaali kertamaksulla 8€ / kerta.

Eteisessä kikkarin edessä on lista, mihin tulee vierailijat kuitata sekä lipas, johon maksu tulee suorittaa ennen treeneihin tuloa. Maksaminen onnistuu myös MobilePaylla. Ilmoitustaululta löytyy QR-koodi ja numero mobilepaylla maksamiseen. Kirjoita viestiin “salivierailu” ja vierailijan nimi. 

 

Meillä voit maksaa seuraavilla maksutavoilla

Jäsen- ja käyntimaksut salilla

Z

Tilisiirto (muista viitenumero)

Z

Korttimaksu

Z

Käteismaksu

Z

Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit

Z

SmartumPay mobiilisovellus

Z

Epassi

Z

Tyky-online

Z

Edenred Virikeseteli

Z

MobilePay (#10466)

Jäsen- ja käyntimaksut netissä:

Z

Pankkien verkkomaksut

Z

MobilePay

Z

Pivo

Z

Siirto.

Varusteet ja asusteet:

Z

Tilisiirto (muista viitenumero)

Z

Korttimaksu

Z

Käteismaksu

Z

MobilePay (#10466)

Viitenumerot

 

Kamppailukerho (3-5v ja 5-7v) 201 511
Kamppailukoulu (7-14v) 201 540
BJJ / Lukkopaini 201 566
Potkunyrkkeily / Thainyrkkeily 201 579
Defendo 201 524

 

Kali 201 582
Kuntoryhmät 201 553
Taijiquan 201 595
Varusteet / Asusteet 201 508

 

Tilinumero 

p

FI21 5293 0920 1559 13

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry

Tampereen Seudun OP

Maksa harjoitusmaksut tilille
ja ota kuitti mukaan harjoituksiin!