Osta treeniaikaa

NKU:n Web-Kulkurissa ostetaan lisää treeniaikaa olemassa olevalle kulkutagille, sekä suoritetaan peruskurssimaksut. Katso tarkemmat ohjeet alla.

Ohjeet treeniajan ostamiseksi kulkutagille

  1. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Web-Kulkuriin, rekisteröi uusi tunnus Web-Kulkurissa.
  2. Kun olemme vahvistaneet rekisteröitymisesi, pääset tekemään latauksia tagillesi kirjautumalla sisään Web-Kulkuriin. Huom! vahvistaminen on meiltä manuaalinen toiminto, tässä voi olla pieni viive. Lataus on mahdollista sen jälkeen, kun tagisi numero näkyy Web-Kulkurissa kohdassa: Omat tiedot > Kirjautumistunnus > Kortintiedot.
  3. Jos olet unohtanut salasanasi, käytä kirjautumissivulla olevaa “Unohtuiko salasanasi?” toimintoa.
  4. Treeniaikaa voit ostaa kirjautumisen jälkeen valitsemalla  Kauppa > Osta tuote, sekä valitsemalla halutun tuotteen. 

Jos sinulla ei ole vielä kulkutagia, katso lisätiedot alta. 

Salilla tehtävät suoritukset

Seuraavat suoritukset hoidetaan salilla Web-Kulkurin sijasta, joten ole yhteydessä salilla ohjaajaan tai lajivastaavaan yhteydenottolomakkeella.
 

  • lataukset liikuntaeduilla
  • lasten kausimaksut
  • kulkutyypin vaihto (määrä vs. kk)
  • sponsorilataukset

Osta lisää treeniaikaa

Avaa Web-Kulkuri tästä ja osta treeniaikaa!

Peruskurssimaksut ja rekisteröityminen

Myös peruskurssimaksut suoritetaan Web-Kulkurissa. Kun peruskurssit alkaa, lisätään Web-kulkuriin erillinen tuote peruskurssin maksamiseksi. Rekisteröi oma tili Web-kulkuriin normaalisti peruskurssille tullessa ja maksa peruskurssimaksu tämän jälkeen. Peruskurssilaisille ei tehdä kulkutageja vaan ne hoidetaan vasta kurssin jälkeen, jos päättää jatkaa harjoittelua ja liittyä seuran jäseneksi.

Maksutavat Web-Kulkurissa

Web-Kulkurissa voit ostaa treeniaikaa verkkopankkien maksutavoilla, korttimaksuilla, MobilePay, Pivo ja Siirto sovelluksilla.

Jos haluat ostaa treeniaikaa liikuntaeduilla ole yhteydessä salilla ohjaajaan.

Minulla ei ole kulkutagia, miten sen saa?

Jäseneksi liitytään, kun rekisteröidyt Web-Kulkuriin tai täytät salilla aulassa olevan jäsentietokaavakkeen ja palautat sen ohjaajalle / lajivastaavalle. Tämän jälkeen sinulle tehdään kulkutagi, jolla pääset kulkemaan salin ovesta. Tagistä tulee maksaa 10€ pantti salilla, joka palautetaan kun haluat palauttaa tagin.

Kun sinulle on tehty kulkutagi, voit ostaa siihen treeniaikaa normaalisti Web-Kulkurissa. Voi rekisteröityä Web-Kulkuriin jo ennen kulkutagin hankkimista. Tällöin tietosi voidaan yhdistää tagiin suoraan sitä luodessa.

Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin harjoituksiin. Voit siis esimerkiksi kuukausijäsenyydellä osallistua yhdellä maksulla useamman haluamasi lajin harjoituksiin. Salin takaosassa on lisäksi toiminnallinen tila / kuntosali. Kuntosali on jäsenten vapaassa käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Pelkkään kuntosaliinkin pääsee harjoittelemaan kertamaksulla, 10-kerran kortilla tai kuukausimaksuilla, ilman että tarvitsee osallistua kamppailulajeihin.

Usein kysytyt kysymykset

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin peruskursseista!