Junioreiden Open Mat

Lauantaisin klo. 11-12. Tervetuloa hakemaan lisää sparriminuutteja ja hiomaan opittuja tekniikoita! Open matilla toimiminen vaati jonkin verran itseohjautuvuutta, joten huomioithan että sinne tullaan ensisijaisesti painimaan, ei leikkimään.

Mikä on Junnu Open Mat ja kenelle tarkoitettu?

Open Mat -tapahtumamme on loistava tilaisuus junioreille saada lisää sparriminuutteja, sekä uusien, että tuttujen painikavereiden kanssa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tapahtuman pääpaino on sparrissa, eli otteluharjoituksessa, mutta erien jälkeen on mahdollisuus yhdessä kaverin kanssa pohtia sparrin aikana tapahtuneita tilanteita ja oppia niistä. Paikalla on usein myös ohjaaja, jolta voi kysyä neuvoja ja apua, jos jokin tilanne mietityttää.

Open Mat ei ole erikseen ohjattua toimintaa, vaan eräkello pyörii ns. jatkuvasti ja itsenäisesti otetaan sparrieriä omaan tahtiin paikalla olevien kanssa.

Sparrieriä ei tarvitse ottaa hampaita kiristellen; päinvastoin, niistä kannattaa etsiä omia kehityskohteita ja pyrkiä hiomaan omaa peliä. Open matille kannattaa tulla rennolla ja hyvällä fiiliksellä, mutta harjoittelun aikana keskitytään täysillä treenaamiseen ja muu ylimääräinen toiminta jätetään harjoitusten jälkeen. Annetaan myös muille mahdollisuus painia rauhassa, sekä ollaan itse hyvä treenikaveri. Huonoon käytökseen puututaan matalalla kynnyksellä.

Open Mat -tapahtumaan voi osallistua BJJ junnuja myös muista seuroista ja näin toivotaankin tapahtuvan, jotta kaikki saavat uusiakin treenikavereita. Näin myös tullaan tutummaksi alueen muihin harrastajiin, sekä tiiviimmäksi yhteisöksi. Open Mat ei ole erikseen maksullinen tapahtuma, vaan ovet on avoinna ja osallistua saa vapaasti.

Nähdään matolla ja pidetään hauskaa treenaten yhdessä!

Mitä mukaan?

Ota sellainen varustus millä pääasiallisesti harjoittelet. Jos sinulla on GI, sekä NOGI varusteet, kannattaa mukaan ottaa molemmat. Tällöin voit vaihdella varustusta oman mielenkiinnon ja paikalla olevien mukaan.  Vaikkakin kesällä on lämpöisempää olisi silti suotavaa ottaa eriä myös GI päällä, varsinkin jos haluaa hioa jotain tiettyä asiaa omassa pelissä, tai on vaikka GI kisat tulossa. Se ei ole kuitenkaan vaadittua, eli Open Matille voi tulla myös vain NOGI varustuksella painimaan!

Huomioi, että lämpimällä kelillä tulee nesteytys aloittaa jo hyvissä ajoin ennen Open Matia, sekä vettä tulee nauttia myös Open Matin aikana. Sparraaminen tulee tapahtua omaa kehoa ja jaksamista huomioiden, eli välillä voi ottaa myös lepotaukoja. Nesteytyksestä on hyvä huolehtia erityisesti kuumimmilla keleillä, mutta myös normaalisti kannattaa nesteytystä tehdä pitkin päivää aina ennen treenejä.

Koska?

Junnu BJJ Open Mat järjestetään samaan aikaan milloin pyörii aikuistenkin Open Mat, eli lauantaisin klo. 11-12 (ks. aikataulut). Aikuisten Open Mat jatkuu klo 13. asti ja toki junioritkin voi painia siihen asti, jos puhtia riittää. Tämä on hyvä tilaisuus myös vanhemmille tulla lasten kanssa samaan aikaan salille treenaamaan!

Missä?

Meidät löydät seuraavasta osoitteesta:

Nansotalo (3. kerros)
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

Salin läheisyydessä on hieman parkkitilaa, mutta Nokian Matkakeskuksella on runsaasti ilmaista pysäköinti tila. Matkakeskuksesta saavut salille alikulkutunnelin kautta. Ks. tarkemmat saapumisohjeet videolta.

Sijainti kartalla

Katso videolta saapumisohjeet