Junnujen potkunyrkkeily sekä thainyrkkeily

Junnujen potkunyrkkeily sekä thainyrkkeily on 7-13-vuotiaille ja ne ovat monipuoliset, eri ominaisuuksia kehittävät sekä turvalliset liikuntamuodot.

Junnujen potkunyrkkeily ja thainyrkkeily

Harjoitukset sisältävät kehoa monipuolisesti rasittavia harjoitteita, jotka vahvistavavat samanaikaisesti hapenottokykyä ja lihaksistoa.

Harjoitukset tarjoavat potkunyrkkeilyn ja thainyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Potkunyrkkeily ja thainyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja ne ovat erinomaiset lajit hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita ja nopeita.

Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli harjoitusten ohjelmassa. Harjoittelijoille on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoituksissa opetellaan fyysisien taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä, itsehillintää ja ryhmässä toimimista.

Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Hauskoja harjoituksia rennolla mielellä ja iloisella asenteella!

Perusursseja järjestetään paristi vuodessa. Peruskursseilla aikaisempaa pohjaa kamppailulajeista ei tarvitse olla.

Treeneihin mukaan tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet, pienen jalkapyyhkeen jalkojen pesua varten (treenaaminen tapahtuu paljain varpain), vesipullon ja reipasta mieltä! Muut varusteet saa alkuun lainaksi salilta.

Junioritoiminnan pääpaino on laadukkaan harrastetoiminnan järjestäminen. Suomen Muaythai – liitto tukee ja kannustaa seuroja järjestämään tapahtumia lapsille ja nuorille harrastemäärien kasvattamiseksi ja koululiikuntaa tukeakseen. Yhteistyössä seurojen kanssa liitto järjestää lapsille ja nuorille leiritoimintaa. Liitto myös mahdollistaa lapsille ja nuorille turvalliset puitteet kilpailla.

Seurojen juniorivalmentajia ohjataan ja kannustetaan yhteistyöhön. Liiton tavoitteena on tulevina vuosina tarjota ja tukea lasten ja nuorten parissa toimiville valmentajille enemmän koulutusta.

Ikäraja 7-13 vuotta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ohjaajilta:

Ville Kaipomäki
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Liittymistäsi ei voitu tallentaa. Yritä myöhemmin uudelleen.
Postituslistalle liittyminen on suoritettu onnistuneesti. Vahvista liittyminen vielä sähköpostistasi.

Postituslista huoltajille

Liity tästä postituslistallemme saadaksesi tiedotteita junnujen thai- ja potkunyrkkeilyryhmien toimintaan liittyen. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Käytämme Brevo palvelua uutiskirjeiden lähetykseen. Liittymällä postituslistallemme hyväksyt tietojesi tallennuksen Brevo palveluun heidän tietosuojaselosteen ja ehtojen mukaisesti.

Junnupotkunyrkkeily kalenteri

Tutustu junnupotkunyrkkeilyryhmien aikatauluihin.

Tilaa junnupotkunyrkkeily kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen

Tunnelmia treeneistä