Kali

Kali on filippiiniläinen taistelulaji joka painottuu aseelliseen kamppailuun. Se on puhdas ja vesittämätön taistelutaito jossa ei kilpailla. Maailmalla laji on löytänyt tiensä sekä sotilas- että poliisikäyttöön ja valkokankaille.

Ikäraja 18+

 

Harjoittelu

Kalin harjoittelu aloitetaan muista kamppailulajeista poiketen aseella eli yleensä kepillä. Veitsellä harjoittelu on myös tärkeässä roolissa ja se antaa lajin harrastajalle hyvät valmiudet puolustautua sitä vastaan. Kun tuntee ja ymmärtää veitsen, niin puolustautuminen sitä vastaan on helpompaa. Tässä on tosin todettava, että aseellisella vastustajalla on etu puolellaan ja pienikin virhe voi koitua kohtalokkaaksi.

Kalin erikoispiirteenä ovat pareittain tehtävät flow-harjoitteet, joiden ansiosta saadaan aikaan nopeasti satoja toistoja. Lajissa on myös vapaaehtoista otteluharjoittelua, eli sparrausta turvavarustein (kypärä, hanskat).

Kali tarjoaa harrastajalleen oivallisen tavan kehittää monipuolisesti tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä ja peruskuntoa. Kehon molempia puolia hyödyntävät ristikkäisliikkeet ja avaavat liikkeet ovat jo itsessään hyvää kehonhuoltoa ja lisäävät liikkuvuutta.

Tule mukaan lajiin joka haastaa ja jossa opit uutta vielä vuosienkin harjoittelun jälkeen!

Lisätietoja ohjaajilta:

Antti Mustaniemi
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kali kalenteri

Tutustu kaliryhmien aikatauluihin.

Tilaa kali kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen