Kuntoryhmä

Kuntopotkunyrkkeily on tehokasta ja monipuolista liikuntaa. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti koko kehon lihaksistoa, aerobista kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota.

Kuntopotkunyrkkeily

Kuntopotkunyrkkeily on 100 % kuntoilua eikä se sisällä ottelua, kontakteja tai kamppailua, joten harjoitteleminen on turvallista. Harjoituksissa ei myöskään tähdätä ottelemiseen, vaan fyysisen kunnon kehittämiseen.

Kuntopotkunyrkkeilyssä opit potkunyrkkeilylle ominaiset lyönnit, potkut, torjunnat ja liikkumisen. Kuntopotkunyrkkeily on potkunyrkkeilyn harjoitteiden soveltamista kuntoilumuotoon (liikkumista, torjuntoja, väistöjä, lyönti-ja potkuyhdistelmiä).

Lisätietoja ohjaajilta:

Anne Tolonen
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Varusteet

Harjoitteleminen ei vaadi aikaisempaa osaamista potkunyrkkeilystä. Varusteiksi sopii sisäliikuntavaatetus ja nyrkkeilyhanskat. Mukaan tarvitset myös jalkapyyhkeen, koska jalat tulee aina pestä ennen harjoituksia. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Salillamme on käytettävissä / lainattavissa erikokoisia nyrkkeilyhanskoja, mutta omat nyrkkeilyhanskat on hyödyllistä hankkia hygienian vuoksi. Harjoitukset tapahtuvat parin kanssa pistareihin, mitseihin tai potkutyynyihin.

Kenelle?

Kuntopotkunyrkkeilyssä tyrmätään vastustajan sijaan kaloreita ja harjoittelu onkin hyvin tehokasta. Kuntopotkunyrkkeilyn aloittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kamppailu- tai taistelulajeista saatikka peruskurssia. Mukaan saa tulla koska tahansa!

Harjoitukset soveltuvatkin sekä vasta-alkajalle että kokeneemmallekin konkarille. Harjoitteleminen on monipuolista, tehokasta ja hauskaa sekä naisille, että miehille kunnosta yms. vastaavista seikoista riippumatta.

Kuntotreeneissä et sitoudu mihinkään. Käydä saat säännöllisesti tai silloin tällöin, ihan kuinka itse haluat. Maksaa voi joko kertamaksulla, 10x kortilla tai kuukausimaksulla (1kk/3kk/6kk/12kk)

  Kuntoryhmän kalenteri

  Tutustu kuntopotkunyrkkeilyryhmien aikatauluihin.

  Tilaa kuntoryhmän kalenteri

  Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

  p

  Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen