Lukkopaini

Lukkopaini on painin muoto, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla.

Lukkopaini

Laji on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa, merkittävin ero on, ettei lukkopainissa käytetä ju-jutsupukua ja lukkopaini sisältää isomman valikoiman jalkalukkoja. Lukkopainin tekniikoilla on merkittävä osa vapaaottelussa, sillä usein kamppailutilanne ajautuu lähikontaktiin ja sen myötä mattopainiksi. Harjoituksissa opit alasvientejä, lukkoja, kuristuksia, vastustajan hallintaa matossa sekä erilaisia pyyhkäisyjä. Laji sopii yhtähyvin sekä naisille että miehille. Monet harrastajat harjoittelevat sekä lukkopainia että brasilialaista ju-jutsua, sillä lajit ovat samankaltaisia ja tukevat hyvin toisiaan. Tästä syystä brasilialaisen ju-jutsulla ja lukkopainilla on yhteinen peruskurssi.

Lisätietoja ohjaajilta:

Aki Lehto 
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Suomen Lukkopainiliitto (ADCC)

Nokian Kamppailu-Urheilijat ovat Suomen Lukkopainiliiton (ADCC) jäsenseura. Lisätietoa lukkopainiliitosta: www.adccfinland.com

Lisenssi / Vakuutus

Nokian Kamppailu-Urheilijat eivät vakuuta jäseniään vaan jokaisen tulee itse huolehtia itsensä vakuuttamisesta mahdollisten tapaturmien ja loukkaantumisten varalta. SBJJL mahdollistaa BJJ:n ja lukkopainin harrastajille ja kilpailijoille edullisia lajivakuutuksia SuomiSport-palvelun kautta.

Lisätiedot ja lisenssin hankkiminen: www.bjjliitto.fi

Varusteet

Rash Guard/T-paita, shortsit, spats-trikoot (valinnainen), hammassuojat (valinnainen), alasuojat (valinnainen). Lisätietoja harjoituksissa.

Lukkopaini kalenteri

Tutustu Lukkopainiryhmien aikatauluihin.

Tilaa lukkopaini kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi.

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen

Tunnelmia treeneistä