Muksu / Junnu BJJ

NKU:lla lapset voivat harrastaa Brasilialaista Jujutsua kahdessa eri ryhmässä. Muksuryhmässä harjoittelevat n. 5-8 vuotiaat lapset sekä aloittelijat ja junnuryhmässä n. 9-15 -vuotiaat kokeneemmat painijat. 

BJJ Muksut (n. 5-8v) ja aloittelijat

Muksuharjoituksissa edetään lajitaitoja kohti etupäässä leikin varjolla. Harjoittelu painottuu kehonhallintaan, kehon koordinaation kehittämiseen ja lajitekniikoihin pieninä annoksina. Samalla harjoitellaan myös yhteistyötaitoja, opetellaan toimimaan ohjeen ja sääntöjen mukaisesti sekä kasvatetaan asteittain fyysistä ja psyykkistä paineensietokykyä. Muksuryhmäläiset voivat käydä samalla lukukausimaksulla myös sunnuntaisin temppukerhossa. Lajiin on hyvä myös tutustua muksuryhmän kautta iästä riippumatta. Harrastuksen aloittavat lapset aloittavat muksuryhmässä ja siirto junnuryhmään katsotaan ohjaajien toimesta taitojen ja motivaation mukaan.

 

BJJ Junnut (n. 9-15.v)


Junnuryhmässä harjoitetaan myös runsaasti kehonhallintaa ja kehitetään kehon koordinaatiota, mutta hieman suurempi paino on lajitekniikoiden harjoittelussa, joita ovat esim. alasviennit, hallinta matossa, erilaiset sweepit (pyyhkäisyt) sekä yli 12-vuotiaille mukaan tulevat lukot ja kuristukset. Myös junnujen tärkeinä tavoitteina on hyvät yhteistyötaidot sekä oppia kasvattamaan paineensietokykyä. Junnuryhmässä harjoittelevat motivoituneet ja kokeneet painijat. Junnujen tulee jo osata olla hyvä treenikaveri, kuunnella ohjaajia ja antaa treenausrauha myös muille osallistujille.

Miten mukaan?

Muksu ja Junnu BJJ:stä ei ole erikseen peruskurssia tällä hetkellä, vaan mukaan voi liittyä koska vaan.

Uudet aloittelijat aloittavat muksu ryhmän kautta iästä riippumatta, jossa käydään perustekniikoita läpi ja tutustutaan lajiin. Ohjaajat katsovat siirron Junnu ryhmään jokaiselle erikseen.

Aloittaessa ei tarvitse olla erityisiä varusteita. Riittää kun saapuu paikalle ja mukana on liikuntaan sopivat rennot vaatteet. Ottakaa paikan päällä yhteys lajin ohjaajaan ennen treenien alkua.

Lapsi voi käydä tutustumaan lajiin pari kokeilukertaa ilmaiseksi, jos haluaa ensin testata. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu omalla kulkutagilla, johon ladataan joko kausimaksun mukaan tietty ajanjakso, tai haluttu määrä yksittäisiä käyntikertoja. Kulkutagi ja rekisteröityminen tehdään salilla ohjaajan kanssa.

Katso hinnastosta tarkemmin lisätietoja.

Lisätietoja ohjaajilta:

Jesse Kuusi

Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Liittymistäsi ei voitu tallentaa. Yritä myöhemmin uudelleen.
Postituslistalle liittyminen on suoritettu onnistuneesti. Vahvista liittyminen vielä sähköpostistasi.

Postituslista huoltajille

Liity tästä postituslistallemme saadaksesi tiedotteita muksu- ja junnu BJJ ryhmien toimintaan liittyen sekä tietoa mm. tulevista kisoista ja muista tapahtumista. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Käytämme Brevo palvelua uutiskirjeiden lähetykseen. Liittymällä postituslistallemme hyväksyt tietojesi tallennuksen Brevo palveluun heidän tietosuojaselosteen ja ehtojen mukaisesti.

Muksu / Junnu BJJ kalenteri

Tutustu muksu- ja junnu BJJ-ryhmien aikatauluihin.

Tilaa muksu / junnu BJJ kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen