Muksu / Junnu BJJ

NKU:lla junnut voivat harrastaa Brasilialaista Jujutsua kahdessa eri ikäryhmässä. Muksuryhmässä harjoittelevat 5-7 vuotiaat lapset ja junnuryhmässä 8-15 -vuotiaat. Tämän lisäksi motivoituneille ja kilpailuorientoituneille lapsille on erillinen kisaryhmä, jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin ja kilpailemisen näkökulmasta.

BJJ Muksut (5-7v)

Muksuharjoituksissa edetään lajitaitoja kohti etupäässä leikin varjolla. Harjoittelu painottuu kehonhallintaan, kehon koordinaation kehittämiseen ja lajitekniikoihin pieninä annoksina. Samalla harjoitellaan myös yhteistyötaitoja, opetellaan toimimaan ohjeen ja sääntöjen mukaisesti sekä kasvatetaan asteittain fyysistä ja psyykkistä paineensietokykyä. Muksuryhmäläiset voivat käydä samalla lukukausimaksulla myös sunnuntaisin temppukerhossa.  

 

BJJ Junnut (8-15.v)


Junnuryhmässä harjoitetaan myös runsaasti kehonhallintaa ja kehitetään kehon koordinaatiota, mutta hieman suurempi paino on lajitekniikoiden harjoittelussa, joita ovat esim. alasviennit, hallinta matossa, erilaiset sweepit (pyyhkäisyt) sekä yli 12-vuotiaille mukaan tulevat lukot ja kuristukset. Myös junnujen tärkeinä tavoitteina on hyvät yhteistyötaidot sekä oppia kasvattamaan paineensietokykyä.

Miten mukaan?

Mukaan harjoituksiin tarvitset aluksi vain kevyet sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja pienen jalkapyyhkeen. Lajiin voi tulla tutustumaan vain saapumalla harjoituksiin (yksi kokeilukerta on ilmainen) Lämpimästi tervetuloa treenaamaan uudelle salillemme Nansotalolle!

Lisätietoja ohjaajilta:

Mari Koho
mari.koho@gmail.com

Jesse Kuusi
jessekuus@gmail.com

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Muksu / Junnu BJJ kalenteri

Tutustu muksu- ja junnu BJJ-ryhmien aikatauluihin.

Tilaa muksu / junnu BJJ kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen