Muksu / Junnu BJJ

NKU:lla junnut voivat harrastaa Brasilialaista Jujutsua kahdessa eri ikäryhmässä. Muksuryhmässä harjoittelevat 5-7 vuotiaat lapset ja junnuryhmässä 8-15 -vuotiaat. 

BJJ Muksut (5-7v)

Muksuharjoituksissa edetään lajitaitoja kohti etupäässä leikin varjolla. Harjoittelu painottuu kehonhallintaan, kehon koordinaation kehittämiseen ja lajitekniikoihin pieninä annoksina. Samalla harjoitellaan myös yhteistyötaitoja, opetellaan toimimaan ohjeen ja sääntöjen mukaisesti sekä kasvatetaan asteittain fyysistä ja psyykkistä paineensietokykyä. Muksuryhmäläiset voivat käydä samalla lukukausimaksulla myös sunnuntaisin temppukerhossa.  

 

BJJ Junnut (8-15.v)


Junnuryhmässä harjoitetaan myös runsaasti kehonhallintaa ja kehitetään kehon koordinaatiota, mutta hieman suurempi paino on lajitekniikoiden harjoittelussa, joita ovat esim. alasviennit, hallinta matossa, erilaiset sweepit (pyyhkäisyt) sekä yli 12-vuotiaille mukaan tulevat lukot ja kuristukset. Myös junnujen tärkeinä tavoitteina on hyvät yhteistyötaidot sekä oppia kasvattamaan paineensietokykyä.

Miten mukaan?

Lajien peruskurssit ovat hyvä tapa tutustua lajiin kuin lajiin. Peruskurssilla ei tarvitse olla erityisiä varusteita. Riittää kun saapuu paikalle ja mukana on liikuntaan sopivat rennot vaatteet. Ottakaa paikan päällä yhteys lajin ohjaajaan ennen treenien alkua.

Lapsi voi käydä tutustumaan lajiin pari kokeilukertaa ilmaiseksi, jos haluaa ensin testata. Tämän jälkeen osallistuminen tapahtuu maksamalla peruskurssin maksun.

Peruskurssit ovat edullisesti hinnoiteltu, tutustu hinnastoon tarkemmin hinnasto sivulla.

Lajien peruskurssit alkavat syksyisin elo-syyskuussa ja alkuvuodesta tammi-helmikuussa. Peruskurssien ajankohdista tiedotetaan hyvissä ajoin etukäteen NKU www-sivustoilla, facebookissa ja instagramissa. Seuraa peruskurssien ajankohtia peruskurssit sivulta.

Lisätietoja ohjaajilta:

Jesse Kuusi

Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Liittymistäsi ei voitu tallentaa. Yritä myöhemmin uudelleen.
Postituslistalle liittyminen on suoritettu onnistuneesti. Vahvista liittyminen vielä sähköpostistasi.

Postituslista huoltajille

Liity tästä postituslistallemme saadaksesi tiedotteita muksu- ja junnu BJJ ryhmien toimintaan liittyen sekä tietoa mm. tulevista kisoista ja muista tapahtumista. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Käytämme Sendinblue palvelua uutiskirjeiden lähetykseen. Liittymällä postituslistallemme hyväksyt tietojesi tallennuksen Sendinblue palveluun heidän tietosuojaselosteen ja ehtojen mukaisesti.

Muksu / Junnu BJJ kalenteri

Tutustu muksu- ja junnu BJJ-ryhmien aikatauluihin.

Tilaa muksu / junnu BJJ kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen