Yhteystiedot

Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Y-tunnus: 3067763-7

Sali

Meidät löydät seuraavasta osoitteesta:

Nansotalo (ltk 8.)
Tanhuankatu 2
37100 Nokia

NKU toimii Nokialla Nansotalossa noin 900m2 tiloissa. Sali on yksinomaan seuran käytössä ja seuran jäsenet voivat käydä salilla harjoittelemassa myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella henkilökohtaisella kulkutagilla klo 6-22 joka päivä vuoden ympäri.

Salin takaosassa on toiminnallinen tila / kuntosali. Kuntosali on jäsenten vapaassa käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Pelkkään kuntosaliinkin pääsee harjoittelemaan kertamaksulla, 10-kerran kortilla tai kuukausimaksuilla, ilman että tarvitsee osallistua kamppailulajeihin.

Seuran kaikki tilat ovat myös varattavissa sovittaessa työporukoille tai ryhmille eri käyttötarkoituksiin. Mahdollisuus sovittaessa myös henkilökohtaiseen- tai ryhmävalmennukseen.

Tiedustelut yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa!

Nokian Kamppailu-Urheilijat Ry
Y-Tunnus: 3067763-7

Tietosuojaseloste

Katso videolta saapumisohjeet

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille? Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa? Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Minua kiinnostaa aloittaa tietty laji, miten tämä tapahtuu? Mikä on hyvä ikä aloittaa tämän lajin harjoittelu? Olenko liian nuori/vanha? Mikä laji sopii hyvin miehille ja mikä naisille?

Koska haluamani lajin peruskurssi alkaa / onko peruskurssi käynnissä? Minä päivinä lajin / peruskurssin harjoitukset ovat ja mihin aikaan? Miten peruskurssille pääsee mukaan? Tuleeko ilmoittautua etukäteen? Peruskurssi on jo alkanut, pääseekö vielä mukaan? Paljonko peruskurssi maksaa? Tarvitaanko peruskurssille kulkutägi? Onko lapsille peruskursseja, koska alkaa ja paljonko maksaa?

Lapsi haluaisi kokeilla lajia, miten tapahtuu? Miten pääsen ohjattuihin treeneihin? Miten liitytään jäseneksi? Minulla on aiempaa kokemusta lajista, miten pääsen mukaan? Tarvitseeko peruskurssi käydä? Paljonko treenaaminen maksaa ja mitä maksutapoja voin käyttää? Miten kulkutägiin ladataan kulkuoikeutta lisää? Saanko tulla treeneihin vaikken ole NKU jäsen?

Mietityttääkö jokin asia? Klikkaa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Lajiohjaajat

Katso lajiohjaajien esittely ja yhteystiedot tästä

Hallitus

Katso hallituksen esittely ja yhteystiedot tästä