Taijiquan

Taijiquan, tuttavallisemmin Taiji. Laji sopii liikuntamuotona kaikenikäisille ja – kuntoisille, eikä sen aloittaminen vaadi erityisen hyvää peruskuntoa eikä kalliita välineitä.

Taiji

Taiji on perinteinen kiinalainen kamppailutaito, jonka toimintaperiaatteena on voiman voittaminen pehmeydellä. NKUlla harjoitellaan Yang-tyylin (muita esim. Chen-, Wu- ja Sun- tyylit) taijin – 8 ja jatkossa 24 – liikesarjoja . Harjoittelun pääpaino on liikkeiden teknisessä puhtaudessa, liikkeen virtaavuudessa. NKU:lla ei harjoitella taijia kamppailulajina vaan keskitytään lajin perusperiaatteisiin, jotka ovat tyyneys, keskittyminen, mielen ja vartalon rentoutuminen, liikkeiden yhtenäisyys ja niiden suorittaminen ilman ulkoisesti näkyvää voimanponnistusta.

Päävalmentajana toimii shifu Zhang Fang Helsingin Wushu ry:stä ja Suomen Wushuliitosta ja NKUlla lajivastaavana sekä pääohjaajana on Nanna Rankila.

Harjoitteluun tarvitset mukavan ja joustavan harjoitteluasun, sukat tai sisäliikuntakengät ja juomapullon.

Lisätietoja ohjaajilta:

Nanna Rankila
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taijiquan kalenteri

Tutustu taijiryhmien aikatauluihin.

Tilaa taijiquan kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen

Tunnelmia treeneistä