Temppukerho 4-6 vuotiaat

(nuoremmat vanhemman avustamina)

Tunnilla tehdään leikin varjolla harjoituksia, jotka kehittävät lapsen kehontuntemusta, tasapainoa ja koordinaatiota. Tunnit koostuvat yhteisistä liikuntaleikeistä, perusliikkeiden harjoittelusta ja päättyvät temppurataan ja kehonhuoltoon.

Temppukerho

Temppukerhossa harjoiteltavat perusliikkeet luovat hyvän pohjan myöhemmille liikuntaharrastuksille. Muita tärkeitä tunnilla opittavia taitoja ovat ryhmässä ja parin kanssa toimiminen, sekä ohjaajan ohjeiden seuraaminen.

Osa tunneista rakentuu erilaisten teemojen ympärille, kuten parityöskentely, aarrejahti tai metsän eläimet. Tunti toteutetaan lasten ikätaso ja liikunnalliset valmiudet huomioiden.

Miten mukaan?

 

  • Ei ennakkoilmoittautumista! Mukaan pääsee myös kesken kauden.
  • Osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai kausikortilla.
  • Tarvittavat liikuntavälineet: vesipullo, käsipyyhe, joustava vaatetus. Salissa ollaan ilman sukkia/kenkiä, joten jalat huuhdotaan ennen tuntia.
  • Maksutapa: kortti, tilisiirto, käteinen.

Lisätietoja ohjaajilta:

Tuulia Wiklund
Ota yhteyttä

Ennen yhteydenottoa, ole hyvä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Temppukerho kalenteri

Tutustu temppukerhoryhmien aikatauluihin.

Tilaa temppukerho kalenteri

Voit tilata lajin tapahtumat esimerkiksi omaan puhelimeesi tilaamalla kalenterin itsellesi. Näin saat omaan kalenteriisi aina ajantasaisen aikataulun. Halutessasi voit myös kopioida julkisesta kalenterista vain myös yksittäisiä tapahtumia omaan kalenteriisi. 

p

Katso ohjeet miten tilaat kalenterin omaan laitteeseen tai sovellukseen

Tunnelmia treeneistä